Overnatting på Gamle Helgeland

Vi tilbyr overnatting på 10 doble lugarer under seilas og ytterligere 1 dobbel lugar, samt 4 enkle lugarer når vi ligger ved kai i Sandnessjøen.

For grupper på inntil 20 personer kan vi arrangere seilas i skjærgården rundt Sandnessjøen. Bekvemmelighetene er enkle med 2 køyer i hver lugar og mat på tradisjonelt lokalbåt vis.

Mulighetene er mange. Vi kan samarbeide med andre på overnatting som Skogsholmen Gjestegård, Lovund Hotell, og fantastiske Seløy Kystferie. Om din gruppe teller over 20 personer. Gamle Helgeland vil da bringe dere rundt de store øyene og ut i skjærgården, med stopp på utvalgte steder. Her ligger mange gode forslag på vår hjemmeside. Tilbudet er fiske, natur- og kystopplevelser. Vi samarbeider også med blant andre Tømmervika Opplevelsessenter og Seløy Kystferie som er gode på padling. Samt aktører som tilbyr opplevelser fra RIB – båt

Hva med en Havørnsafari til Træna? Her hekker rundt 20 havørn par. En garantert foto opplevelse. Eller hva med en fisketur på banken mellom Lovund og Træna. Vi kan skreddersy din opplevelse om bord i vårt seilende museum!

Vi ønsker deg velkommen, om bord i Helgelands maritime kulturminne!

Bestill på telefon: 482 79 401
Eller til: post@helgelandscruise.com

Last ned vår brosjyre her.

Gå tilbake fra Overnatting til Hovedsiden